APARTAMENTE CU 2 CAMERE DE LA €100.000 + TVA

LANDMARK LIVING BY THE LAKE

Locuințe inspiraționale cu vedere spre lac și pădure, pentru un stil de viață modern și lipsit de orice grijă.
uplake

De ce să alegi Uplake Residence?

Punem accent pe valoare arhitecturală, calitate și design, creând în același timp spații de locuit care sunt funcționale și armonioase. Grija și atenția la detalii este prezentă în fiecare etapă, de la concept până la implementare, asigurându-ne că fiecare construcție este realizată respectând cele mai înalte standarde.

Ofertă diversificată

Oferta vastă compusă din apartamente de 2, 3, 4 camere, duplexuri sau vile îți oferă flexibilitate în alegerea celei mai potrivite variante pentru tine.

Localizare strategică

Situat în Chitila, între lac și pădure, ansamblul Uplake se află la intersecția dintre liniștea naturii și vibrația orașului.

Family-friendly

Fiind situat în apropiere de școli și grădinițe, Uplake este locul unde copiii tăi pot crește frumos, armonios și aproape de natură.

Lifestyle fără griji

Prin alegerea unui apartament sau unei vile din Uplake, îți asiguri un viitor lipsit de griji. Construcția și finisajele calitative asigură rezistența lor pe termen lung.

Localizarea proiectului

Situat pe o stradă cu nume sugestiv, pe strada Păcii numărul 26 din Chitila, ansamblul rezidențial Uplake este tot ce ai nevoie pentru o viață armonioasă, în pace și liniște. În plus, dacă locul tău de muncă este în oraș, vei fi încântat să auzi că de aici există acces rapid către București, cu mașina prin Șoseaua Banatului sau prin Șoseaua București-Târgoviște sau cu mijloacele de transport în comun – tramvaiul, metroul, gara dar și aeroportul la o aruncătură de băț.

Viața de familie aici este susținută prin prezența școlilor, grădinițelor iar supermarketurile și centrele comerciale îți acoperă tot spectrul de nevoi de zi cu zi.

TIMP LIBER

Fă o plimbare prin parcul Dendrologic sau dă o fugă până la Stejarii Country Club unde te bucuri de o varietate de activități sportive și recreative pentru toată familia.

EDUCATIE

Uplake Residence acoperă nevoia unei educații calitative prin proximitatea de Kindergarden Voinicel, Școala Primară Ion Olteanu și Școala Gimnazială Profesor Ion Vișoiu.

MAGAZINE

Cumpărăturile de zi cu zi se pot face cu ușurință din magazinele LIDL, Mega Image sau Colloseum Mall. Kaufland Străulești.

ACCES LA

La 5 minute distanță ai acces la sală de fitness, bază sportivă dar și câteva restaurante cu mâncare delicioasă.

Pătrunde în locuința ta, parcă desprinsă din filme.

Achiziționează-ți un apartament de vis aproape de natură, aproape de oraș, aproape de tot ce este important pentru tine. Vei fi înconjurat de o priveliște de poveste, ca fiecare zi să fie una memorabilă.

Apartamente și vile disponibile în Uplake Residence

Alege apartamentele de 2 și 3 camere disponibile în Uplake Residence la prețuri începând de la €100.000 + TVA sau vilele pe malul lacului, cu vedere la pădure.

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamente 4 camere

Vile

Avantajele Uplake

Atunci când alegi o locuință în afara orașului, te bucuri de mai multe avantaje care îți cresc calitatea vieții. Printre ele se numără:

Completează formularul de mai jos cu informațiile tale și vom reveni în cel mai scurt timp cu toate detaliile despre vilele și apartamentele Uplake