FAQ

Află toate detaliile despre Uplake Residence

Care sunt principalele etape ale procesului de dezvoltare și care este situația permiselor și autorizațiilor?

Construcția este în curs de realizare, iar în acest moment a fost realizată structura.

Finalizarea lucrărilor pentru fiecare fază va fi certificată prin recepția clădirilor. După faza de recepție, clădirile respective vor fi înregistrate la Oficiul de Cadastru. Vom face apoi pașii necesari pentru a pregăti documentele pentru încheierea contractelor de vânzare.

Care este prețul apartamentelor Uplake Residence?

Prețurile apartamentelor din Uplake Residence diferă în funcție de tipul de apartament, suprafață, etaj și poziționare. Informații exacte cu privire la prețuri pot fi obținute într-o întâlnire cu consultanții noștri. Ne puteți contacta la numerele de telefon sau pe adresele de email afișate mai jos.

Care este modalitatea prin care se va face predarea locuinței?

Programăm o vizită de inspectare, în care toată locuința este verificată în cele mai mici detalii și orice problemă sesizată este înregistrată și discutată cu reprezentantul Triumf Residence. Este important să verifici cheile, deschiderea ușilor și a ferestrelor, să tragi apa la toalete, să deschizi robinetele și să verifici în detaliu fiecare cameră, fiecare priză, fiecare întrerupător – lista este semnată ca parte a procesului de predare și orice problemă este înregistrată și rezolvată înainte de înmânarea cheilor.

Cum voi intra propriu-zis în posesia locuinței după semnarea Contractului de Vânzare?
Prin semnarea contractului, Cumpărătorul intră în posesia apartamentului. Vânzătorul va preda în mod concret proprietatea în aceeași zi sau mai târziu, în modul agreat de către Părți, pe baza unui Document de Predare.

Service

Locatarii ansamblului rezidențial Uplake Residence pot achiziționa un loc de parcare, în primele 3 faze, având la dispoziție 235 de locuri de parcare.

Puteți monitoriza dezvoltarea proiectului accesând pagina Evoluție proiect din cadrul acestui site, conturile noastre de social media sau contactându-ne pe email sau telefon.

Amenities

Achiziționarea apartamentelor în Triumf Residence se poate face, în funcție de nevoile tale, prin:

  • Plată cash;
  • Credit bancar;
  • Credit imobiliar

Nu vei plăti comision pentru achiziția unui apartament. Asta mai înseamnă și că suntem implicați direct în fiecare etapă, de la proiectare, la execuție și predare, și supraveghem cu atenție fiecare detaliu.
O echipa profesionista de vanzari a dezvoltatorului iti sta la dispozitie pentru ati furniza orice detaliu tehnic al proiectului si pasii necesari pentru achizitia unei locuinte.

Pătrunde în apartamentul tău, parcă desprins din filme.

Achiziționează-ți un apartament de vis aproape de natură, aproape de oraș, aproape de tot ce este important pentru tine. Vei fi înconjurat de o priveliște de poveste, ca fiecare zi să fie una memorabilă.