DESPRE NOI

Construim locuințe pentru un stil de viață fără cusur.

Povestea Uplake Residence

O casă nu este doar o înșiruire de materiale și finisaje, ci este o expresie a stilului de viață. Prin intermediul vilelor și apartamentelor construite în ansamblul Uplake Residence ne propunem să elevăm stilul de viață al noilor proprietari și să-l aducem la rangul de artă.

Îmbinăm elemente de design, cu tehnologie de ultimă oră, facilități și dotări complexe, pentru persoanele care își doresc un stil de viață eclectic într-o zonă liniștită, aproape de București.

Uplake Residence setează un nou standard de calitate în domeniul imobiliar.

Misiune

Misiunea noastră este să consturim locuințe în care confortul, siguranța și tihna să fie la ele acasă. Prin calitatea înaltă a construcției, facilitățile de ultimă oră și spațiile meticulos îngrijite îți punem la dispoziție locul și contextul pentru un stil de viață superior.

Viziune

Viziunea noastră este să construim o comunitate unită, ghidată de valori și interese comune care să seteze reperul de bune practici pentru comunitate și regiune.

Experiența noastră

Fratti este un dezvoltator cu un istoric de 20 de ani pe piața imobiliară, axat pe proiecte de tip boutique, în centrul Bucureștiului și în zona de Nord, cu cel puțin 20 de proiecte edificate, finalizate si vândute în totalitate. Printre ele amintim: EMINESCU 198 RESIDENCE, DOROBANȚI 43 RESIDENCE, BANU MANTA RESIDENCE, OSTAȘILOR 21-23 RESIDENCE.
0 +
Unități locative livrate
0
Proiecte edificate

Casa pe care ai visat-o mereu, acum mai aproape de realitate. Descoperă apartamentele și vilele cu vedere la lac.

Proprietățile disponibile în Uplake

La Uplake Residence poți alege dintre 5 Blocuri P+2 si P+3 , 6 vile cuplate și 5 vile individuale. În total există 48 de apartamente de 2,3 sau 4 camere, 4 camere Duplex și spații comerciale.

Dintre acestea, 18 apartamente sunt cu 2 camere, 16 apartamente cu 3 camere, 6 apartamente cu 4 camere și 8 Duplexuri cu 4 camere.

Locatarii au acces la parcări la suprafață și subterane.

Programează o vizionare chiar acum

Noul tău apartament cu vedere unică spre lac te așteaptă.