CONSTRUCȚIE ȘI FINISAJE

Materiale și finisaje excepționale de la branduri consacrate.

STRUCTURĂ ROBUSTĂ

Infrastructura a fost realizată cu fundații subsol tip radier general și beton armat conform proiectului de rezistență. Sistemul constructiv adoptat va fi tip cadre (stâlpi și grinzi) pereți, planșee și scări din beton armat.

MATERIALE CERTIFICATE

Pentru realizarea construcțiilor de apartamente, materialele sunt prevăzute cu agremente tehnice de calitate și certificate de agrementare tehnică. Se va folosi zidărie eficientă 30cm pentru închiderile exterioare, iar pereții interiori se vor realiza din dublu-plăci de rigips cu vată minerală la interios - 12,5cm.

INSTALAȚII TRAINICE

Instalațiile sanitare, termice și electrice sunt realizate prin parteneriat cu producători relevanți pe piață. Obiectele sanitare vin din partea brandului elvețial LAUFEN, unul dintre cei mai importanți furnizori de obiecte sanitare premium la nivel global. Mobilierul de baie este marca DALET, un brand cu design de înaltă calitate estetică și tehnică.

FINISAJE PREMIUM

Băile și bucătăriile se vor finisa folosind plăci ceramice. Există 4 variante de băi cu modele și culori diferite. Zugravelile se vor face cu vopsitorie lavabilă, iar parchetul va fi de stejar. Ușile de intrare în apartament sunt blindate, iar ușile de interior sunt marca Porta Vector. Terasele sunt finisaje cu gresie antiderapantă importată din Italia, marca Porcelanosa, iar balustradele de la terase sunt finisate cu sticlă securizată. Parchet de stejar KRONOSPAN de 10 mm (3 culori disponibile).

CONFORT TERMIC SPORIT

Prin încălzirea în pardoseală, traseul de aer condiționat instalat, izolația termică și geamurile PVC tripan termoizolante (Salamander GreenEvolution) ai asigurat un confort termic sporit indiferent de anotimp. Blocurile vor beneficia de centrală de bloc marca Vaillant sau similar. Fațada blocurilor va fi partială termosistem izolatie polistiren grafitat EPS80 de grosime 12 cm și partial fațadă ventilată cu HPL (trespa) și izolatie cu vată bazaltică de grosime 8 cm.

SIGURANȚĂ ȘI MOBILITATE

Ne ocupăm de tot ce înseamnă: prize, prize TV și internet, interfon. Fiecare bloc va fi dotat cu lift Schindler de 4 persoane. Terasa și curtea sunt iluminate și beneficiază de supraveghere video 24/7.

De ce să alegi Uplake Residence?

Punem accent pe valoare arhitecturală, calitate și design, creând în același timp spații de locuit care sunt funcționale și armonioase. Grija și atenția la detalii este prezentă în fiecare etapă, de la concept până la implementare, asigurându-ne că fiecare construcție este realizată respectând cele mai înalte standarde.

Ofertă diversificată

Oferta vastă compusă din apartamente de 2, 3, 4 camere, duplexuri sau vile îți oferă flexibilitate în alegerea celei mai potrivite variante pentru tine.

Localizare strategică

Situat în Chitila, între lac și pădure, ansamblul Uplake se află la intersecția dintre liniștea naturii și vibrația orașului.

Family-friendly

Fiind situat în apropiere de școli și grădinițe, Uplake este locul unde copiii tăi pot crește frumos, armonios și aproape de natură.

Lifestyle fără griji

Prin alegerea unui apartament sau unei vile din Uplake, îți asiguri un viitor lipsit de griji. Construcția și finisajele calitative asigură rezistența lor pe termen lung.

Avantajele Uplake

Atunci când alegi o locuință în afara orașului, te bucuri de mai multe avantaje care îți cresc calitatea vieții. Printre ele se numără:

Pătrunde în apartamentul tău, parcă desprins din filme.

Achiziționează-ți un apartament de vis aproape de natură, aproape de oraș, aproape de tot ce este important pentru tine. Vei fi înconjurat de o priveliște de poveste, ca fiecare zi să fie una memorabilă.